Welcome to Nescafe Ais Blog . . Feel free to drop your Comment babe . Be my follower okayh

02 March 2011

Sangat Terkejut..

semalam 'enck saya' ajak keluar breakfirst
okeyh , jmpe sok kayh sayang
tp pg td aku da siap2 mndi n bkemas ape yg ptut
enck saya masih snyap, mane pulak die nih
adoyaiii..tido lah tu

dalam kol 9 kot kitorg keluar
pegi makan roti canai kuah kmbing..nyum3
our fevret meyh..sedap tuh
erm , roti telur satu . . kosong dua okeyh bik yer
huhu..

lepas makan ape lagi merayap lah
jln2 dekat parit jawa , smpai tnjung lagi
pusing2..
tapi xlame kat tnjung . saya merajuk dgn awk lah
no..itu bkn tajuk penting
then pi ke parit jawa kt kolam air panas gerisik
celup2 kaki jap . memerah gak lah kaki aku nih kan kt air pns




sebenarnyer nk cite nih
before smpai kat parit jawa tu
'enck saya' suruh drive kereta die , soh blaja kan
tp die soh bwk laju2 toh
aku yang dah lame tak pegang stereng ni sgt gabra
bwk pon dah mcm ular jer
then smpai kat simpang aku punyer bijak laksana nih
trus jer belok, xpndang kiri kanan
siap makan jln org lagi
'enck saya' pon ape lagi tus lah jd mak lmpir
mnjerit dkt aku..
(dgn niat nk tegur jer okey..bkn aper pon)

aku yang terkejut beruk nih
terus duduk diam tgok jalan raya tuh
cittt..
langsung xckap pape..
tekejut+merajuk dgn 'encik saya'
terus berhenti kt tepi jalan , then die yang pandu
huhu..kcian tgok muke die time uhh
mnyirap+sebe salah kot ngn aku
haha..i dnt knw
last2 die kene lah pjuk aku lagi
pdn muke awk 'enck saya'
haha (",)



Thank for reading , drop your comment please

5 comments:

fatenhjikhsan said...

mantap la ko bawak kete ea...(gurau oke dayah)so ko da dpat lesen p ea???

NurHazimah said...

haha...~parit jawa ooh parit jawa...lalala..~

shahirah said...

mak aih.... tkot seyh
hihi.... chaiyok2 bwk kete...
oke pe dpt pluang bwk kete...

NeSCAFe AiS !! said...

fatin : aku mmg da lame dpt lesen.
tp blaja bwk sndiri jrg
hazima : prt jawa pny psal lah
nie..hahahaha
shera : tau xngape.dedor nye tuhan
jer tau.

Nurulain Syuhada said...

haha . dayah2 ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...