Welcome to Nescafe Ais Blog . . Feel free to drop your Comment babe . Be my follower okayh

04 November 2011

Tak Ku Duga Sampainya Hatimu

Masih ingat lagi detik 12.30 tgh , tanggal 3 November .
Niat aku cuma nak ingat2 balik drive kereta .
maklumlah dah berbulan aku xsentuh stereng kereta kan .
Mula lah operasi bersiap2 . nak keluar kan . hek3 .
Then dah ambil kunci kereta dah ni . pintu pon da kunci .
Gate pon da siap bukak luas2 .
Then aku cucuk kunci , asal xleh ni .
cobaan kedua juga tetap xmenjadi . akhirnya aku ambil keputusan tgok kunci tu .
alahhhhh . . . salah kunci la . benci nyer ! ! .
Then ape lagi dengan berang nyer aku masuk umah balik .
geledah sume tempat cari kunci . mane abah letak ni . adoii .

TAK JUMPA JUGAK ! !

then nekad aku call shafiq .
ngadu dah siap2 da . skali kunci takde *gedikje
then ape lagi , die kata dah2 jom kuar dia amik . lalalala , taktik menjadi
kitorang pon ape lagi gi keluar , mam pizza hut .
hehe . mmg nk suruh daya gemuk kn . kfinee . btw im heppy .


muka heppy kekenyangan pizza


After mentekedarah kat pizza hut aku gi kedai FIFI .
tau kan kedai ape tu , kedai baby la
eah , jgn nak pikir jauh2 sangat ok , kitorang gi situ g cari barang untuk iman aka adik dia .
then , jalan pusing2 habiskan minyak kete .
sampai umah dalam keadaan ujan , cis mandi ujan aku kan .

* thank to Shafiq Rahimi coz menghabiskan duit belanja i mam pizza u . hahaha . makan makan dan makan lagi . so lepas ni jgn nak menggedik ckp daya xteman gi makan okeyh . hehe




Thank for reading , drop your comment please

1 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

awak ditag untuk GA http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/25-things-random-giveaway-by.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...