Welcome to Nescafe Ais Blog . . Feel free to drop your Comment babe . Be my follower okayh

16 April 2011

Bukan niat nak malukan kau !!

 Chick Assalamualaikum
aku post entry nie bukan niat nak burukkan siapa2
tapi aku nak luahkan perasaan aku
suka hati aku lah, blog aku kan
aku berhak nak tulis apa2 kat sini keyh
kalau kau terasa or pape
jangan baca keyh syg !!!!!!!
   
..kau tu sangat hebat kan..
ye aku tahu aku tak sepandai kau
..kau lah yg tercantik..
..kau lah yg terhensome..
..kau lah yg paling hebat berkata2..
..kau lah yg teromantik..
..kau lah yg paling femes memes..
..kau lah shabat paling caring maring..
..kau lah yg paling hot..
kau lah..kau lah..kau lah..
semua nye kau kan syg, kan..kan..kan
so what??
ada aku kisah ker??

aku tak kisah dgn smua tue
tp tak payah lah lah tayang semua kat org
eah, kau ingat kau sorg jer ade smua tu eah??
PLEASE
aku muak dgn semua tue okey
tapi tak per yer awak
demi awak sy ikut jer rentak awak tue
mgkin awak lebih suka cara hidup macam tue
aku bkn yg terhebat nak nasihat kau
tp just bg pndangan yg tulus ikhlas dr dlm ati


sila pndang sekeliling keyh
bkn hanya awak yg hidup kat dunia ni syg
demi Tuhan aku tak kisah
tp pikir la juga perasaan org lain
ehh...
aku bkn jeles ea..nope
tak ada sebab aku perlu jeles
cume aku syg kau
aku tak nak kau jadi bahan caci maki org
jaat nyer ayat aku
dah k..
bukan aku tak nak tegur kau depan2
tp aku tahu semua akan jd punca perbalahan
so, aku post je dekat sini
siapa makan nasi, die yg rasa kenyang..
sori kalau kau terkecil hati
tapi niat aku baik

AKU SYG KAU LEBIH !!!! 

Thank for reading , drop your comment please

5 comments:

i-limited said...

daya , ilya tak kenyang punn . hahah .
siapa ni ?
lelaki ke perempuan ?

NeSCAFe AiS !! said...

ade lah ilya
entah..xbek ckp kan
nnt terasa lak die
exceli gurl baby..
hmm

tat nenas said...

daya... aq kew?? cehh tetibe terpsn plak... ><.... kalu aq s0rie...

NeSCAFe AiS !! said...

tat nenas syg
100 pratus bkn kau lah
huhu..
dun wori keyh..

Muhammad Yazid said...

ehh , add my facebook okay .
badge fb ada kat blog :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...